Dagens outfit: Fredag


Linne - New Yorker
Kjol - Gina tricot
Munkjacka - Syster Ysters

Fredag

Yes. Jag är frisk efter en hemsk torsdag med mensvärk och spya. Usch det var inget vidare. Men jag lever och mår superbra.

Idag blev det shopping med Jessica. Vi hade verkligen superkul inne i stan. Och vad vi skrattade. Jag orkar faktiskt inte rabbla upp allt vi skrattade åt. Men iaf två linnen, en kjol och ett par skor blev det .  Yeah!

Men nu ska jag rusa upp och äta. Ha det.

Linn

Onsdag

Jag lever. Men är sjuk. Jag har ont i halsen och är nog mest allmänt trött. Och ny mobil väntar också. Vet inte vilken det är så det är spännande. Ska titta lite på vad jag ska shoppa på fredag om jag är frisk. Men nu ska jag borsta ut mitt hår. Usch.

Linn

Depp

Depp, behöver jag säga mer?`


Tisdag

Oj oj. Nu var det nästan en vecka sen. Men jag lever. Och jag tror jag bloggar med nu när skolan sätter i gång. Och dit är jag påväg nu så vi får ses när jag kommer hem. Ha det bra såänge =)<3

Torsdag

Puh vilken dag. Har varit full av roliga ting. Bea och Martina. Bea åkte vid tre så Martina och jag pratade lite allvar. Sedan åkte hon hem vid 5 så då hämtade mamma upp mig. Sedan blev det mat och ett bad. Så nu sitter jag här med världens segate laptop och chillar. Men vi ses senare när jag sitter vid min laptop och inte farmors. Haha.

Sången som väcker minnen


Den här låten väcker så himla många minnen.<3

Melodifestival

Bara jag som minns dom som igår?=)







För lång promenad




Man ska nog inte släppa mig och Jessica att gå ut själva. Vi skulle gå runt gron och det slutade ute på stora vägen. Gud så det kan gå. Det röda gick vi, där det gröna är skulle vi gå in. Två timmar ute i ingenstans. Men vi lever och jag är stolt över att vi klarade av att gå så långt.

När vi går mitt på stora vägen skriker Jessica "En panda" i panik. Det var bara en grävling. Fy vad jag skratta. Sen skämtade vi om att polisen skulle komma. Vilken den gjorde, fast precis när vi gått in på grusvägen så vi hade tur. Haha.

"Har du barn?" "Vi kommer dö nu" "Kom ihåg att jag älskar dig" "En PANDA"

Det gör ont, men gå ändå
du kan alltid vända om
Det gör ont, men gå ändå
du är här och kom hit som en vandrare


Jag kan verkligen inte sluta skratta. Jag vill inte ens se hur vi såg ut. Haha.





Ödet var min väg
Den tog mig överallt
Tillbaka till mitt liv
Ödet var min väg
Men nu är jag mig själv
Nu vet jag vad jag vill



HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA x´D

Dagens låt: Alcazar - Stay The Night




Dagens önske outfit´s



Jag fortsätter med mina önska outfits. Dom här två från Forever21.

Tisdag

Kom precis in från en lång tur ute i solen. Så himla varmt och skönt. Gick till mamma och mötte Andrea och sedan knallade vi hem tillsammans. Så nu sitter jag här och funderar på att lägga mig ett slag på balkongen. Vi får se =)

Idag har jag varit duktig och bäddat min säng och städat. Yeah!. Men nu är det bara alla sängkläder och kläder som ska krypa till tvätten. Måste ta tag i det snart känner jag.

Men nu ska min kära mor sno datorn. Ni få ha det bäst i solen.

Min mammsen

Jag:"Lik.blogg.se"
Mamma: "Vaddå lik?" *fnittrar*
Jag: "Vad är problemet?"
Mamma: "Då kan du väll byta så att det blir döing.blogg.se istället."
Jag: "Li Kaulitz idiot."
Mamma: "Döing"

Min mamma och jag är lite speciella om man säger så.

Dagens önske outfit

Eftersom kameran är ur funktion så får jag slänga in dagens önskeoutfit istället^^:
Image and video hosting by TinyPic
T-shirt, Linne,Tights,Munkjacka,Armband & Glasögon - Wetseal
Örhängen, Rosett ring & Rosett halsband - Cocoo
Skor - Din sko
Hårspännen - Shock
Väska - Hm


Dagens låt: Lady GaGa - Paparazzi



It´s a GaGa thing

Lördag

Idag har varit äkta sommarväder. Jag har nog varit ute mera än vad jag varit inne. Och pollenallergin är på topp. Usch. Jag gillar inte att ha allergi för man är så täppt. Och dagen goda gärning var att jag räddade en padda. Yeah! Men ni får ursäkta men jag måste faktiskt sova nu. Trött som en get. Ha det<3

Li + Je = Flumm


Jessica soooover här inatt^^<3

Fredag

YEAH! Fredag och påsklov. Jag dör av lycka. Haha. Har haft allergi och snuva hela dagen. Yah, inte kul. Men nu ska jag sociala. Korta inlägg is dag shiet. Mohaha. Ha det fortsatt krevligt^^<3

Tokio Hotel - Ett år från då

Ett år sen. Ett år sen jag skulle sett musikens gudar live. Ett år sen min dröm gick i kras. Ett är sen jag insåg att jag överlever. Ett år av någon enorm smärta. Ett år sen min kärlek till dom pangade till ordentligt. Ett år av tårar,skratt och Tokio Hotel.

Idag var det alltså ett år sen jag skulle sett Tokio Hotel live. 100,99,98,97,96... Dagarna blev bara mindre och mindre och när det var nio(?) dagar kvar kom beskedet. "Tokio Hotel stället in Sverige spelningen". Tårarna rann, allt blev kaus. Jag tog telefonen för att ringa Jessica. Det var då magen högg till. Jessica var på det bäst humöret. Men jag var tvungen att berätta. Först blev hon tyst sen kom det. Svordommar,tårar och ord som "det är inte sant". Jag har nog aldrig gråtit så mycket som då. Det gjorde verkligen ont. Biljetterna åkte tillbaka och pengarna blev insatta på kontot.

31 mars skulle killen som står högst i mina ögon opereras. Bill Kaulitz. Jag var nervös för tänk om rösten hade bestämt sig att inte fungera. Men jag tänkte positivt och riktade all min uppmärksamhet till födelsedagsbarnet Georg Listing. Några dagar efter kom det ut att Bill var helt återställd. Eller? THF var för det mesta helt dött vilket gjorde att jag mådde skit. Alla mina älsklingar från THF hade man inte kontakt med. Sen hände det. En video med en HELT återställd Bill kom upp. Då var jag lycklig. Han hade sin egna röst. På Conan O´brian sjöng han sedan för första gången. Jag ska erkänna att jag inte tyckte det lät asbra men han kunde sjunga. Det är huvudsaken.

Sen när det där dagen kom. Då jag skulle sitta där och höra fansen skrika ut sin glädje,Bills röst bedöva. Vilket gick åt skogen. Jag mådde skit då. Det lilla skymten av ljus kom från Tokio Hotel. Jag trodde aldrig att jag skulle vara glad på den dagen pga Tokio Hotel. Bandet gjorde så jag inte gav upp. 3 april kunde blivit min sista dag. Jag kunde mått sämre men eftersom Tokio Hotel fanns där fick jag ett leende på läpparna.

När jag sitter här idag kan jag nog inte vara annat än lycklig,stolt men ändå lite depp. Depp kommer från att man skulle varit så himla glad. Men det är bara en liten del. Stoltheten och lyckan kommer från att Bill klarade det. Jag klarade det. Bill´s röst var tillbaka, Tom´s gitarr var redo för en comeback, Georg´s bas glänsde i strålkastarna och Gustav´s trummor gav ifrån sig det ljudet som alltid startade en konsert. Idag är Tokio Hotel, och kommer alltid vara i mina ögon, det mest kämpande bandet under en enorm press. Och jag hoppas dom får veta det en dag.


Torsdag

Idag var det ledigt från skolan. Skönt, för det behövdes verkligen. Så jag sov verkligen ut. Klockan halv två vaknade jag och åt lite innan jag drog ner till centrum för att träffa sötbarnet Martina. Mys. Vi satte oss i solen och myste. Det har varit så himlans varmt de sista dagarna. Jag vill ha sommar. Idag var det 30 grader på balkongen. Vi köpte lite glass sedan åkte Martina hem igen. Kom precis hem från Netto. Gick dit med mamma,Ellen och Jessica. Men nu ska jag nog fortsätta drolla över skor och äta min B&J´s. Ha det<3

RSS 2.0