Jeanette gästbloggar :)

Hejsan alla.

Linn hade allmän idé torka idag så jag fick ta över och gästblogga.  Har ingen aning om vad jag ska skriva.
Jeanette heter jag, här även egen blogg. www.jeanettejk.blogg.se kika in där och läs lite vettja. På fritiden sitter jag oftast vid datorn och pratar med kompisar eller så är jag ute och tränar eller liknade. Snart är det sommar ju, & då ska jag träffa Linn & Jessica igen :)
Vet faktiskt inte vad jag ska säga nu mer. Så ni får ha en himla bra dag allihopa.
Puss på er !

Dagens låt: Alexander Rybak - Fairytale


Helgen

Nu var det väldigt längesen känns det som, så jag tänkte köra igenom helgen =)

Fredag:
Centrum med tjejerna. Vi hade himla kul.Volva-killar och glass. Och gungan såklart. Sedan träffade vi Joanna och Emelie. Och Ellen lekte fjortis. Hur hon nu kan leka det. Haha.

Lördag:
Centrum m. Ellen och Jessica.Käkade pizza,träffade Sebbe och co och meldoifestivalen. Vi såg bara röstningen men är kär i vinnarlåten.

Söndag:

Centrum m. Ellen,Jessica,Emelie och Joanna. Vi fick glass av våran kära farfar och träffade volvo killarna igen. Himla söta och vinkar som få =). Btw så spillade jag glass över hela min brallor.



Och idag har jag inte gjort mycket. Sovit. Kom hem från skolan ganska tidigt så då däckade jag direkt och sov lääänge. Sedan blev det käk och tv. Och snart ska jag krypa ner bredivd Kotte.

Linn

Torsdag

Nu sitter jag i skolan och är allmänt dryg. Usch, vad gör jag här? Det är en fråga jag vill ha svar på. Men funderar på att plugga hemma faktiskt. Vore bäst så jag inte slår till någon. Haha. Men nu ska jag gå på jakt efter en nål. Önska mig lycka till. Linn

Avslutningen

Det går inte längre. Jag har tittat på tusen klänningar men inte hittat någon. Och det är ganska bråttom. Ska jag ha byxor? Kjol? Tights? Jag vet ärligt talat inte. Har ni tips på vad jag kan ha på mig så skriv det i en kommentar. Det uppskattas massor. Men som sagt jag har några jag funderar på, men som jag inte är säker på.
Jag kommer bli räknad med killarna. Haha. Alla tjejer kommer ha rosetter,klackar och tyll. Men som sagt jag är nog ingen klänningsperson iaf.

Min man och jag



Måndag

Låt videon tala för sig själv ^^
t size="1">Original Video - More videos at TinyPic

Fredag

Idag är det äntligen fredag. Så himla skönt. Var i skolan 9-12 och gjorde verkligen inte ett skit. Satt och vaktade GH. Sen gjorde jag verkligen ingeting.Sen blev det cykling och packa till pappa. Så nu sitter jag hos daddie och tråkar. Ska strax börja skriva fanfic. Men vi höres senare.

Linn

Min drog<3:


Torsdag

God morgon på er. Torsdag idag då. Usch. Jag är så himla sliten efter veckan men men. Två dagar kvar sen är det helg. Skönt.  Just nu sitter jag och läser bloggar. Amir,Kenza,Mirre,Kissie,Blondinbella...You name it! Men ska försöka få upp dragkedjan på min jeans nu. Igår tog det två timmar att få på dom. Suck. Ses i/efter skolan.

Linn

Cykling

Yesbox. Cykling idag igen. Det är så himla kul medans man tränar.
Och så har jag äntligen fått nytt nummer och gratis sms. =)
Gladare får man leta efter.
Men nu ska jag torka håret.

Linn

Bilder: 2009-05-06

Regnisen tittade
fram hos oss

Te drickning hos grannen.Sis på bild.

Min organiserade smycken,*host* och mitt smink i en röra.

Klart! Snyggare och med lämpligt om man har bråttom.


Hemma från skolan

Äntligen hemma. Har precis suttit och tryckt ihop barbie kroppar. Hur normalt är det? Men men. Ska snart lägga in bilderna från igår och smälla i mig en yoggi. Yeah. Är ni beredda på bilder? Snart kommer dom.=)

Linn

Onsdag

Onsdag. Vad har man att säga? Att jag är sliten och dödstrött. Och har något enormt ont i magen. Usch. Det är vad jag har att säga.

Linn

Cykling

Förrut blev det en härlig runda runt Finspång med Jessica. Vi cyklade på ganska bra och sedan blev det filmgiganten för att köpa dricka och klubbor. Mumma. Idag har jag också hittat några väskor jag är kär i och städa rummet. Yeah. Bilder från idag får ni imorgon för jag har inte tid nu. Men vi ses imorgon.

Linn

Dagens låt: Escape the fate - Something


Klänningarna



Jag är helt kär. Och eftersom mina fötter inte kommer överens med klackar så blir det söta ballerinor. ^^.
Men vi ffår se. Mamma gillar inte att jag har svart på avslutningen.
Men jag hoppas övertala henne iaf.

Hemma

Nu är jag hemma efter en liten trip upp till skolan. Efter skolan blev det grannen och hjälpa till märka och gå igenom kläderna hon ska göra sig av med. Mamma och jag satt bara och skrattade hela tiden. Så det blev kanske inte jättemycket gjort. Haha. Men nu sitter jag här och tror jag hittat min avslutningklänning. Den är så himla fin. Jag vill ha svart men vi får se vad mamma säger. Och så måste jag titta på lite smycken och så med. Det blir dyrt. Haha. Nej men tanken på hur kul jag kommer ha i klänningen räcker. Ohh, jag vill ha den. Sen är de tju självklart en annan sak om man ser ut som en imosad flodhäst. Haha. Nästa inlägg blir det klänningar och avslutnings stuffs.

Linn

Tisdag

Vad säger vi om denna tisdag? Min bror väckte inte mig som han blivit tillsagd att göra så jag blev hemma. Slutar ju 12.15 egentligen så det kändes som att det inte var någon ide att gå upp. Men vi får se. En liiiiiten runda upp kan det bli. Jo, vad ska jag hitta på idag då? Jo jag ska skriva klart första delen på min fanfic och vara allmänt irriterande mot allmänheten. Dåligt väder är det också. Usch. Jag som var taggad på att gå ut och gå med Jessica. Men vi får se, kanske det spricker upp? Man får hoppas. Stänker gör det iaf när bilarna åker förbi. Inte nice precis. Men får hålla mig inne. Ännu en anledning till att sitta inne. Haha. Men nu ska jag kila. Se yah!

Linn


Bästa bilden från igår.

Bittan


90 åriga tanter kan faktiskt förstå sig på datorer.

Blondin

Som alla nog vet är jag sveriges största blondin. Innerst inne. Och som ni nog också vet har jag världens träningsvärk. Och vad tror ni blonda jag gör då? Jo jag lägger mig i badet. Tror ni jag kom upp sen? Så jag kämpade. Det gjorde något så otroligt ont att det bara inte existerade. I 20 minuter försöka jag komma upp. Tillslut gick det men jag var tvungen att sitta stil i hundra år innan smärtan släppte.

Idag har jag också varit duktig och målat mina naglar. Silverglittrigt blev det. Supersnyggt. Och sedan hittade mamma äntligen mina gröna strumpisar. Yeah. Dom bringar minnen som bara inte går att beskriva.

Och jag kan ju lika bra fortsätta. Vi rensade källaren idag också. Eller ja vi började. Så vi hittade ju massor av grejer från när vi var jättesmå. Och Ellen började smått att prova. Och det slutade såhär:


Jag tror ni fattar vad jag försöker få fram. Haha. Och vi gick över gården till Jessica. Då var det mest pinsamt, men som tur var det inte många människor ute. Puuuh. Jessica reaktion var ett chockat ansiktuttryck och orden: "Jag kissar på mig". Jag ha rnog aldrig sett Jessica garvat så mycket i mina 14 år. Gud vad vi skrattade. Här är när Ellen..ojj..Bittan kör sin show:



t size="1">Original Video - More videos at TinyPic

Självklart filmar jag åt fel håll. Typiskt mig.

Men nu ska jag gå och lägga mig. Eller ja ska kräva att jag får sova i mammas säng så jag kan se på en film. Blir väl Juno som vanligt. Haha. Man kan inte tröttna. God natt på er.

Linn

Måndag

Nu sitter jag i skolan och gnäller över hur ont jag har.
Snart börjar jag lektionen.
Det ska bli trist.
Men, men.
Vi ses hemma.

Linn

Söndag

Igår blev det brännboll på kvällen/natten med Jessica och några flera. Vi hade verkligen superkul. Fast de körde lite med mig så jag fick springa och hämta bollen hela tiden. Sen gick vi hem till en av dom och spelade "pratmakarna". Det var riktigt kul fast jag sög på att förklara. Men jag överlevde iaf. Vid ett kom vi hem och jag sov hos Jessiie.

Idag vaknade jag alldeles för sent. Men Jessica och jag käkade innan vi gick ut med min lillebror. Vi spelade lite boll och blåste bubblor. Himla kul, jag tror jag hade roligtast. Haha. Sedan vilade vi lite hemma hos mig. Vi ha rså himla ont i kropparna efter igår. Det värker så fort man rör sig. Sen blev det ut och cykla. Vi cyklade runt lite i Finspång innan vi vände. När vi kom hem var maten klar så vi käkade och sedan drog Jessica hem till sig.

Och här sitter jag och får panik över min design. Den gör mig galen. Men jaja, vi får se när jag orkar göra något åt den.

Bjuder på en video från när vi var ute igår:

Original Video - More videos at TinyPic

Killar ska...

* Vackra ögon
* Snygg frisyr
* Lukta gott
* Älska när tjejen har händerna i bakfickorna på honom
* Kunna trösta med bara en kram
* Han ska kunna skjutsa på cykel
* Hejare på att kyssas
* Ha en söt lugg
* Vara lång
* Ska vara mammig
* Acceptera ens vänner
* Veta mera om en än vad man själv
* Älska en för den man är


 


Tokio Hotel designar för H&M



Slutsnackat. De säger inget mer. Killarna från Tokio Hotel, medborgare i Hamburg och idoler till tonåringar världen över, vill inte prata mer om de aggressiva fansen. Manager David Jost säger: "Vi anser att i framtiden både kan och måste man se över rättsliga medel." Men de framgångsrika musikerna från Magdeburg, som vann "Best New Artist" på VMA 2008, vill inte gömma sig. Vad Abendblatt har fått veta, kommer sångaren Bill Kaulitz och gitarristen Tom (båda 19) delta med trummisen Gustav Schäfer (20) och basisten Georg Listing (22) i H&M's nya kampanj "Fashion Against AIDS".

Den kommer sitta fint på mig innan månaden är slut^^


Och jag blev väldigt chockad när detta kom upp när jag loggade in:







Lördag

Oj, det var ett tag sen. Måste nog börja bli bättre på att blogga känns det som.

Idag har jag varit ute nästan hela dagen. Det har varit jättefint väder och varmt som tusan. Och sen somnade jag ett tag och vaknade av att maten var klar. Grillat. Mumma. Så nu sitter jag här och försöker fixa en ny deisgn. Mera sommrig om man säger så^^

Men jag bloggar mera senare. Ha det bäst

Linn

RSS 2.0